Vaše rady a tipy > Zdravie

VAŠE ZDRAVÍ BUDE MÍT ZELENOU

napísal/a rasta, počet videní: 667

Mladá pšenice, zelený ječmen, chlorella a spirulina. Pod všemi těmito názvy se schovává přírodní síla superpotravin, která je ukryta v zeleném prášku Blendea SUPERGREENS. Tato kombinace obsahuje výjimečně vysoké množství živin a vitamínů. Jen jedna lžička denně zajistí přísun důležitých látek pro pevné zdraví. Je nejvyšší čas připravit tělo na chladné počasí!

Současný životní styl spojený se špatným stravováním způsobuje některým lidem zdravotní komplikace, nebo přispívá k rozvoji civilizačních chorob. Blendea SUPERGREENS doplňuje cenné přírodní látky, které mnozí přijímají ve stravě nedostatečně, nebo vůbec. Zelené superpotraviny, obsahují komplex zdraví prospěšných živin a vitamínů, které detoxikují organismus, zlepšují trávení, posilují imunitu, zabraňují překyselení a omezují pocit únavy.

Blendea SUPERGREENS obsahuje:

BIO mladou pšenici pro podporu imunity (30 %)

Mladá pšenice obsahuje 17 aminokyselin a množství proteinů. Zlepšuje trávení, redukuje záněty a zvyšuje celkovou odolnost organismu. Zbavuje tělo nečistot, těžkých kovů a jiných toxinů.

BIO zelený ječmen pro dostatek energie po celý den (30 %)

Zelený ječmen chrání lidské tkáně před karcinogeny. Přispívá ke kvalitnějšímu spánku, pomáhá při snižování nadváhy a čistí pleť. Posiluje imunitní systém a dodává potřebnou energii.

BIO spirulinu pro mladší a zdravější vzhled (20 %)

Spirulina má vysoký podíl rostlinných bílkovin (50-70%). Zmírňuje projevy různých nemocí, včetně diabetu 2. typu, alergií a onemocnění srdce. Zpomaluje stárnutí pleti.



BIO chlorellu pro detoxikace těla (15 %)

Chlorella funguje jako přírodní antibiotikum a urychluje proces detoxikace. Podporuje regeneraci tkání a obranyschopnost. Odbourává cholesterol v krvi a přispívá ke snížení vysokého tlaku.

TIP na vánoční dárek plný zdraví

Co darovat těm, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví? Dárkové balení Blendea SUPERGREENS i se shakerem! Sypká směs se užívá denně, rozpuštěná ve vodě, ovocném džusu, smoothie či jídle. Je to ten nejlepší mix pro detoxikaci, imunitu a dodání energie.



Komentáre